Cikánská pečeně (2 kg)

Kalkulačka
240 Kč –8 %
cikánská pečeně
240 Kč –8 % 220 Kč / kg

Cikánská pečeně je výjimečně kořeněné maso, oblíbené pro svou bohatou chuť a vůni. Tento tradiční pokrm je ideální volbou pro milovníky intenzivních chutí a příjemně pikantního zážitku. Vychutnejte si ji s přáteli na grilovačce nebo jako hlavní chod u nedělního oběda.

Detailní informace

Detailní popis produktu

90 % vepřová kotleta, bez lepku a jiných alergenů
Způsob použití: Určeno k přímé spotřebě.
Skladování: Skladujte při teplotě 1 - 5 °C
Trvanlivost: Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 21 dnů, krájená VB 17 dnů
 
Cikánská pečeně je jedinečná směs kořeněného masa, která osloví každého, kdo touží po autentickém chuťovém zážitku. Tato tradiční specialita nabízí harmonickou kombinaci koření, které propůjčují masu bohatou a pronikavou chuť. Vzhledem k jeho výrazné chuti se cikánská pečeně nejlépe hodí jako hlavní chod na rodinném grilování či jako výtečná alternativa k nedělnímu pečenému menu. Vyzkoušejte tuto delikatesu a dopřejte svému jídelníčku nezapomenutelný kulinářský zážitek.
 

Výtečné recepty pro milovníky cikánské pečeně

Cikánská pečeně na grilu s paprikovou omáčkou:

Marinujte kus masa (např. vepřový bok) ve směsi oleje, koření (paprika, česnek, kmín) a soli. Nechte maso odležet minimálně hodinu v lednici. Poté grilujte maso na rozpáleném grilu dozlatova z obou stran. Mezitím připravte paprikovou omáčku smícháním rajčat, papriky, cibule, a bylinek. Plátky grilované cikánské pečeně podávejte s paprikovou omáčkou a čerstvým chlebem.

Cikánská pečeně se zeleninovým ragú:

Na rozpáleném oleji osmahněte zeleninu (cibuli, papriky, cuketu) spolu se směsí bylinek. Přidejte na kostičky nakrájenou cikánskou pečeni a krátce restujte. Zalijte zeleninu vývarem a nechte chvíli vařit. Dochucujte podle chuti, podávejte s rýží nebo pečivem.

Pečená cikánská pečeně s bramborovým salátem:

Připravte marinádu z oleje, česneku, papriky a bylinek. Maso marinujte a nechte odležet. Pečte maso v troubě dozlatova. Bramborový salát připravte smícháním uvařených brambor, kysaného zelí, cibule a majonézy. Plátky cikánské pečeně podávejte s bramborovým salátem.

Cikánská pečeně na křupavém pečivu se sýrovým dipem:

Na křupavém pečivu (např. bageta) připravte plátky cikánské pečeně. Sýrový dip připravte smícháním tučného sýru s bylinkami a česnekem. Pečené plátky cikánské pečeně servírujte na pečivu s sýrovým dipem.

Cikánská pečeně s kořeněnou rýží a smaženou cibulkou:

Uvařte kořeněnou rýži (s kořením dle chuti). Maso osmahněte na pánvi a podávejte s rýží. Na oleji smažte cibulku do zlatova a posypte přes maso. Podávejte s čerstvým chlebem a okurkami.

Nechejte se unést dobrodružstvím chutí s naší autentickou cikánskou pečení. Bez ohledu na způsob přípravy vám tento tradiční pokrm zajistí výtečný gastronomický zážitek plný harmonie koření a jemné chuti masa. Užijte si společné chvíle a dopřejte si výjimečnou chuťovou jízdu s naší cikánskou pečení, která rozjasní váš stůl i vaše chuťové buňky.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: