Jesenické cigáro (1,2 kg)

Kalkulačka
173 Kč / kg

Jesenické cigáro je lahodná uzenina s bohatou a pikantní chutí, kterou si oblíbí všichni milovníci tradičních uzenin, zejména ti, kteří ocení kombinaci šťavnatého masa a kořeněného aroma. Tato delikatesa je ideální jako součást piknikového koše, do oběda na zahradě či jako rychlý a chutný snack k pivu.
Jeho konzumace je rozšířena mezi všemi věkovými skupinami a je oblíbená jak mezi dospělými, tak i mezi dětmi. Stačí ohřát a lze ihned konzumovat.

Masný výrobek tepelně opracovaný.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení : 93 % obsah masa, neobsahuje lepek
Způsob použití : Vhodné k tepelné úpravě.
Skladování : Skladujte při teplotě 1 - 5 °C
Trvanlivost : Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 5 dnů, VB 21 dnů

Jesenické cigáro je vysoce kvalitní uzenina, která se vyznačuje pikantní chutí a šťavnatým masem. Vyrábí se z prvotřídního vepřového masa, které je pečlivě zpracováno a dochuceno speciální směsí koření a bylinek, která dodává této delikatese charakteristickou chuť. Jesenické cigáro je oblíbené mezi milovníky tradičních uzenin, kteří ocení autentický a výrazný chuťový zážitek. Tato lahůdka se často využívá jako součást pikniků, grilovacích večerů, nebo je jednoduše konzumována jako rychlý a chutný snack k pivu či jiným oblíbeným nápojům. Doporučuje se před konzumací ohřát v horké vodě.

Toto cigáro se nekouří, ale konzumuje. Jenže jak?

Jesenické cigáro s bramborovým salátem a česnekovým dipem:
Na talíři servírujte plátky Jesenického cigára spolu s domácím bramborovým salátem a osvěžujícím dipem z česneku a jogurtu. Tento pokrm je ideální jako lehký oběd nebo večeře v teplých letních dnech.

Grilované Jesenické cigáro na hranolcích se zeleninovým ragú:
Grilujte plátky Jesenického cigára na roštu a podávejte je na hranolcích spolu se zeleninovým ragú z cibule, papriky a rajčat. Tento recept je skvělou volbou pro grilovací večery s přáteli.

Jesenické cigáro sýrované s červeným pepřem a opečeným česnekem:
Nakrájejte Jesenické cigáro na plátky a posypte je strouhaným sýrem a čerstvě nasekaným červeným pepřem. Následně je upečte v troubě se strouhaným česnekem. Podávejte s křupavým pečivem a čerstvým zeleným salátem.

Jesenické cigáro na grilu s hořčicovým glazem a medovým dipem:
Grilujte plátky Jesenického cigára potřené hořčicovým glazem a podávejte s medovým dipem, který dodá jemnou sladko-pikantní chuť. Tento pokrm bude oslavou pro vaše chuťové buňky.

Jesenické cigáro na talíři s bylinkovým máslem a čerstvým chlebem:
Nakrájejte Jesenické cigáro na plátky a podávejte na talíři spolu s bylinkovým máslem a čerstvě upečeným chlebem. Tento jednoduchý a chutný pokrm je ideální jako rychlý oběd nebo večeře.

S Jesenickým cigárem si můžete vychutnat autentickou chuť tradičních uzenin a obohatit své jídelníčky o pikantní a šťavnatou lahůdku. Objednejte si ještě dnes a připravte si nezapomenutelné chuťové dobrodružství plné lahodných pochoutek!

5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
MV Avatar autora | 4.11.2024
Výborné pro jsem ho chtĕla
5
Avatar autora | 8.7.2024
výborné, všichni si pochutnali
5
RL Avatar autora | 25.5.2024
jsem spokojen, i mojí kamarádi.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: