Jesenické párky (1,2 kg)
Detailní popis produktu
cukry, dextroza, antoxidanty (kyselina askorbová, askorábát sodný), barvivo (paprikový extrakt), konzervant dusitan
sodný), regulátory kyselost (kyselina citronová, citrát sodný), stabilizátory (E450, E451)
Grilujte Jesenické párky na otevřeném ohni, dokud nejsou zlatavě hnědé. Poté je obalte v celých pepřových zrnech a servírujte s křupavým chlebem a domácím hořčicovým dipem.
Klobásy v pivní lázni se sladkými cibulkami:
Připravte Jesenické párky ve vývaru z piva, kterým přidáte osmažené sladké cibulky a aromatické bylinky. Podávejte s křupavým bramborovým salátem a studeným pivem.
Klobásy plněné sýrem a šalvějí na medové posteli:
Rozkrojte Jesenické párky po délce a naplňte je plátky sýra a čerstvou šalvějí. Pečte v troubě na medově namočeném pečicím papíru, dokud sýr nezačne tát. Podávejte s čerstvým pečivem a ovocným chutneyem.
Rustikální klobásy s luštěninovým ragú:
Opečte Jesenické párky na pánvi a dejte stranou. Pak zpěňte cibuli a česnek, přidejte směs barevných luštěnin a rajčatovou omáčku. Vařte do zhoustnutí a podávejte s čerstvým chlebem nebo rýží.
Exotické klobásy s mangovou salsou:
Grilujte Jesenické párky až do zlatavého zbarvení a servírujte s osvěžující mangovou salsou z manga, papriky, červené cibule, koriandru a limetkové šťávy. Doporučujeme podávat s kokosovou rýží nebo pikantním bulgurem.
Nezapomeňte si užít chvilku radosti s našimi Jesenickými párky a vychutnejte si autentickou chuť tradice, která vám rozzáří každou příležitost!
Jesenické párky jsou symbolem mistrovského řemeslného zpracování masa, které spojuje špičkovou kvalitu surovin s bohatou chuťovou paletou. Od divoce pikantních po exoticky osvěžující varianty, tyto párky poskytují nekonečné možnosti gastronomického potěšení. Nechte se unést jejich jedinečným aroma a přidejte do svých kulinářských dobrodružství špetku autentické tradice!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.