Jesenické párky (1,2 kg)

Kalkulačka
160 Kč / kg

Jesenické párky si získaly  srdce gurmánů svou výraznou chutí a kvalitními surovinami. Oblíbené mezi milovníky grilování i těmi, kdo hledají rychlý a chutný způsob, jak si pochutnat. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

neobsahuje lepek ani jiné alergeny
Složení: vepřové a hovězí maso (min 75%),voda, vepřové kůže, jedlá sůl s jodem, jedlé kolagenní střevo, bramborový škrob, koření,
cukry, dextroza, antoxidanty (kyselina askorbová, askorábát sodný), barvivo (paprikový extrakt), konzervant dusitan
sodný), regulátory kyselost (kyselina citronová, citrát sodný), stabilizátory (E450, E451)
 
Skladování: Skladujte při teplotě 1 - 5 °C
Trvanlivost: Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 5 dnů, VB 21 dnů
 
Jesenické párky jsou mistrovským dílem tradičního řemeslného zpracování masa, spojujících v sobě špičkovou kvalitu surovin s pečlivě dochuceným receptem. Vytvořené s láskou a péčí, tyto párky oslovují nejen milovníky dobrého jídla, ale i ty, kdo si rádi pochutnají na autentickém chuťovém zážitku. S jejich výraznou chutí a širokým spektrem využití se staly nezbytnou součástí grilovacích večírků, rodinných oslav i rychlých obědů.
 
Divoké grilované párky s pikantním pepřem:

Grilujte Jesenické párky na otevřeném ohni, dokud nejsou zlatavě hnědé. Poté je obalte v celých pepřových zrnech a servírujte s křupavým chlebem a domácím hořčicovým dipem.

Klobásy v pivní lázni se sladkými cibulkami:
Připravte Jesenické párky ve vývaru z piva, kterým přidáte osmažené sladké cibulky a aromatické bylinky. Podávejte s křupavým bramborovým salátem a studeným pivem.

Klobásy plněné sýrem a šalvějí na medové posteli:
Rozkrojte Jesenické párky po délce a naplňte je plátky sýra a čerstvou šalvějí. Pečte v troubě na medově namočeném pečicím papíru, dokud sýr nezačne tát. Podávejte s čerstvým pečivem a ovocným chutneyem.

Rustikální klobásy s luštěninovým ragú:
Opečte Jesenické párky na pánvi a dejte stranou. Pak zpěňte cibuli a česnek, přidejte směs barevných luštěnin a rajčatovou omáčku. Vařte do zhoustnutí a podávejte s čerstvým chlebem nebo rýží.

Exotické klobásy s mangovou salsou:
Grilujte Jesenické párky až do zlatavého zbarvení a servírujte s osvěžující mangovou salsou z manga, papriky, červené cibule, koriandru a limetkové šťávy. Doporučujeme podávat s kokosovou rýží nebo pikantním bulgurem.

Nezapomeňte si užít chvilku radosti s našimi Jesenickými párky a vychutnejte si autentickou chuť tradice, která vám rozzáří každou příležitost!

Jesenické párky jsou symbolem mistrovského řemeslného zpracování masa, které spojuje špičkovou kvalitu surovin s bohatou chuťovou paletou. Od divoce pikantních po exoticky osvěžující varianty, tyto párky poskytují nekonečné možnosti gastronomického potěšení. Nechte se unést jejich jedinečným aroma a přidejte do svých kulinářských dobrodružství špetku autentické tradice!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: