Špekáčky (2 kg)
Detailní popis produktu
Způsob použití: Vhodné pro opečení u táborového ohně.
Skladování : Skladujte při teplotě 1 - 5 °C
Trvanlivost : Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 5 dnů, VB 21 dnů
Špekáčky, které nabízíme, jsou vyrobeny z kvalitního vepřového masa, které je pečlivě zpracováno a dochuceno směsí koření a bylinek, aby poskytlo dokonalou chuťovou expozici. Charakteristickým znakem špekáčků je jejich šťavnatost a jemná textura, která se rozplývá na jazyku s každým soustem. Jsou ideálním pokrmem pro opékání či grilování na zahradě s rodinou a přáteli nebo jako chutný občerstvení na různých společenských událostech a oslavách.
Warischův špekáček je rád, když je připraven i třeba takto:
Špekáčky s křupavou slaninou a barbecue omáčkou:
Na pánvi nebo na grilu si opečte plátky slaniny do křupava a položte na ně grilované špekáčky. Podávejte s hojným množstvím barbecue omáčky pro dokonalou sladko-pikantní chuťovou kombinaci.
Špekáčkový sendvič s kyselými okurkami a hořčicí:
Do čerstvé housky vložte grilované špekáčky a doplňte plátky nakládaných okurek a šťavnatými rajčaty. Zakončete hořčicí a majonézou pro extra chuťovou explozi.
Grilované špekáčky se zeleninovým ratatouille:
Připravte si ratatouille ze směsi rajčat, cukety, papriky a cibule, které osmažte na olivovém oleji se směsí bylinek a koření. Na grilu si opečte špekáčky a servírujte je s horkým zeleninovým ragú.
Špekáčky plněné sýrem a jalapeños:
Naplňte špekáčky plátky sýra a jalapeños a upečte je v troubě dozlatova. Podávejte v houskách s pikantním kečupem a nakládanými papričkami pro extra šmrnc.
Špekáčkové špízy s grilovanou zeleninou:
Na špízy střídejte kousky grilovaných špekáčků a zeleniny jako jsou paprika, cibule a rajčata. Grilujte na ohni nebo v troubě a podávejte s čerstvým chlebem a bylinkovým máslem.
Nyní máte možnost ochutnat naše šťavnaté špekáčky a vychutnat si autentickou chuť českého grillu. Objednejte si ještě dnes a připravte si nezapomenutelný zážitek plný chutí a radosti! A nebojte, špekáček z Vás rozhodně nebude :)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.