Uzené žebro - masité
Detailní popis produktu
Uzené žebro s medovým glazúrem:
Nasaďte uzené žebro na gril a před koncem grilování potřete medovým glazúrem. Grilujte, dokud žebro není krásně karamelizované a šťavnaté. Podávejte s čerstvým salátem nebo pečenými brambory.
Uzené žebro na pivo:
Žebro vařte v hrnci s pivem, cibulí, česnekem a kořením, dokud maso nezačne od páteře odcházet. Poté upečte žebro v troubě s BBQ omáčkou a podávejte s křupavými hranolkami.
Uzené žebro s fazolemi a sladkým bramborem:
Vařte uzené žebro s fazolemi a kousky sladkého bramboru až do měkkosti. Dochutíme čerstvými bylinkami a podávejte jako bohatý a zasytující pokrm.
Uzené žebro na grilu se zeleninovým salátem:
Grilujte uzené žebro na plynovém grilu nebo na dřevěných uhlích a podávejte s osvěžujícím zeleninovým salátem a domácím pečivem.
Uzené žebro v pečené omáčce s bramborovou kaší:
Uzené žebro zapékejte v troubě s domácí pečenou omáčkou a podávejte s hladkou bramborovou kaší a šťavnatou okurkou.
Nezapomeňte si vychutnat naše masité uzené žebro, které je skvělou volbou pro grilování i vaření. S našimi recepty se stanete mistrem využívání tohoto produktu ve vaší kuchyni. Navštivte náš e-shop a objednejte si uzené žebro pro skvělé gastronomické zážitky.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.