Zabíjačková paštika jemná 200 g

60 Kč / ks

Naše jemná zabíjačková paštika je lahodná pochoutka pro všechny milovníky tradiční české kuchyně. S vyváženou chutí a jemnou texturou je ideální volbou pro rychlý občerstvující snack nebo elegantní přípitek na večírku s přáteli. Své místo si najde na každém stole, přinášejíc s sebou atmosféru domácího pohodlí a chuťovou explozi.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Skladování: Skladujte při teplotě 1 - 5 °C
Trvanlivost: Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 21 dnů
 
Zabíjačková paštika jemná je výjimečným spojením tradičních receptur s moderním pojetím chuťových zážitků. Tato lahodná pochoutka oslovuje nejen milovníky masitých dobrot, ale i ty, kteří ocení jemnou harmonii chutí a vůní. Vyvážená kombinace kvalitních surovin vytváří jedinečnou texturu, která se rozplývá na jazyku a v každém soustu vypráví příběh tradice a vkusu. Zabíjačková paštika jemná se stává nedílnou součástí rodinných oslav, společenských setkání i osobních rituálů, přinášejíc s sebou špetku nostalgického kouzla a celé spektrum chuťových dobrodružství.
 
Paštiková bageta s karamelizovanou cibulkou:
Plátek čerstvé bagety potřeme paštikou, kterou jemně posypeme čerstvými bylinkami. Na pánvi zpěníme na másle plátky cibule, dokud nejsou karamelizované, a přendáme je na paštikový krém. Zakončíme špetkou čerstvě mletého pepře a podáváme jako elegantní předkrm.
 
Zabíjačková paštika na grilovaném chlebu:

Plátek kvalitního chleba lehce opečeme na grilu, poté ho rozmazáváme vrstvou jemné zabíjačkové paštiky. Na vrch pak přidáme plátky kyselé okurky a trochu sladké hořčice. Hotový sendvič ozdobíme čerstvou petrželkou a podáváme jako chutný oběd či večeři.

Paštikové tartaletky se sušenými rajčaty:
Tartaletky naplníme paštikou a ozdobíme sušenými rajčaty, která dodají pikantní nádech. Lehce posypeme čerstvě nastrouhaným parmazánem a necháme zapečené v troubě, dokud nejsou křehce zlatavé. Podáváme jako elegantní a lahodný předkrm.

Křehké pečivo se sýrem a paštikou:
Křehké placičky pečiva potřeme paštikou a posypeme strouhaným sýrem, který necháme zpěnit pod grilem, dokud není zlatavý a křupavý. Podáváme jako chutnou přílohu k polévkám nebo jako samostatnou chuťovou lahůdku.

Paštikové muffiny s jalapeño a sýrem:
Do muffinového těsta smícháme paštiku, na kostičky nakrájené jalapeño papričky a strouhaný sýr. Směs nalijeme do muffinových forem a pečeme v předem vyhřáté troubě dozlatova. Po upečení necháme muffiny vychladnout a podáváme jako originální svačinu či pikantní přílohu k hlavním jídlům. Zabíjačková paštika jemná se stává základem pro neobvyklé a pikantní muffiny, které okoření vaše chuťové buňky. Vyzkoušejte tento jedinečný recept a dejte svému jídelníčku nový rozměr.

Naše jemná zabíjačková paštika spojuje tradiční recepturu s moderním pojetím chuťových zážitků. Vyvážená kombinace kvalitních surovin vytváří jedinečnou texturu, která se rozplývá na jazyku a přináší s sebou atmosféru domácího pohodlí a chuťovou explozi. Zabíjačková paštika jemná se stává nedílnou součástí rodinných oslav, společenských setkání i osobních rituálů, přinášejíc s sebou špetku nostalgického kouzla a celé spektrum chuťových dobrodružství.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: