Iberijský špek s kůží syrový - solený
Detailní popis produktu
Iberijský špek s kůží - Vychutnejte si autentickou chuť Španělska!
Iberijský špek s kůží je lahodnou pochoutkou, která vám přinese skvělý kousek Španělska přímo do vaší kuchyně. Tento syrový, solený špek nabízí bohatou kombinaci slaného a kouřového aroma, která osloví i ty nejnáročnější chuťové pohárky.
Každý kus Iberijského špeku s kůží je připraven s maximální péčí a pozorností k detailům. Díky použití prvotřídních surovin a tradičním metodám zpracování můžete být jisti, že každé sousto tohoto špeku vám přinese nezapomenutelný gastronomický zážitek.
Můžete si ho vychutnat jako samostatnou pochoutku, přidat ho do sendvičů nebo salátů pro přidanou chuťovou vrstvu, nebo ho použít jako ingredienci ve vašich oblíbených kulinářských receptech. Iberijský špek s kůží je dokonalým doplňkem k vaší domácí kuchyni, který okoření každé jídlo svou výraznou chutí a aroma. Přijměte naší výzvu a vyzkoušejte jej.
Například v těchto receptech :
- Bruschetta s Iberijským špekem:
Nakrájejte čerstvý chléb na plátky a opečte je na pánvi nebo v troubě. Na každý plátek položte plátek Iberijského špeku a zakryjte plátkem rajčete a lístky bazalky. Posypte čerstvě mletým pepřem a kapkou olivového oleje. - Kulajda s Iberijským špekem:
Připravte si tradiční kulajdu s bramborami, houbami a smetanou. Před podáváním přidejte na talíře plátky Iberijského špeku, které jste předem opečeli na pánvi do křupava. Posypte jemně nasekanou petrželkou. - Pasta Carbonara se Iberijským špekem:
Uvařte libovolný druh těstovin dle instrukcí na obalu. Mezitím na pánvi opečte plátky Iberijského špeku nakrájené na menší kousky. Přidejte vařené těstoviny do pánve a promíchejte s omáčkou Carbonara. Podávejte posypané strouhaným parmazánem. - Iberijský špek se švestkovou omáčkou:
Opečte plátky Iberijského špeku na pánvi do zlatavé barvy. Mezitím připravte švestkovou omáčku vařením švestek s cukrem a skořicí. Podávejte špek s teplou švestkovou omáčkou a jako přílohu nabídněte brambory nebo hříbky. - Iberijský špek s fíky a medem:
Nakrájejte fíky na poloviny a zabalte každou polovinu plátkem Iberijského špeku. Položte na plech a pečte v troubě, dokud fíky nezměknou a špek nezíská křupavost. Před servírováním zakápněte medem a posypte jemně nasekanými oříšky.
Tyto recepty vám umožní využít Iberijský špek s kůží ve vaření a vychutnat si jeho vynikající chuť a aroma v různých kombinacích.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.